Trustpilot

Mamas vision

Om os

I sommeren 2020 startede det hele, efter mange års tanker om at starte med at sælge garn. Jeg har altid været meget passioneret omkring garn og især strikning, som jeg startede på ved 10 årsalderen.

 

Man kan sige at jeg er blevet flasket op med strik, for min mor strikkede også og det gør hun stadig den dag i dag i en alder af 75 år. Det er med andre ord en livslang hobby, som nu suppleres med salg af garn og tilbehør, ja det er jo nærmest som at være i himmelen, når jeg er på garnlageret. 

 

Det blev hurtigt meget mere omfattende end jeg havde forestillet mig. Det var mere end hvad jeg kunne klare, så min mand måtte træde til.

 

I dag er der så fordelt opgaver iblandt os, jeg som er regnskabs uddannet, med mange års erfaring som bogholder, så det var jo meget nærliggende at jeg tager mig af regnskabet. Min mand har tidligere haft webshop, så han tager sig af online delen, med hvad der hører til der.

 

Vision

Vores mål er at kunne, levere kvalitets garn og tilbehør til hele Danmark, alt sammen til acceptable priser. Vi opbygger vores virksomhed på en sådan måde, at sortimentet udbygges løbende, med nye kvaliteter i lækre farver.

Der vil løbende komme flere garn producenter til og mere tilbehør til vores udvalg.

 

Når det rette lokale er til rådighed, åbnes der en ny garnbutik i Næstved, med os bag disken, klar til at rådgive omkring alt det skønne garn, hvad enten du er nybegynder eller erfaren strikker der lige har brug for nogle detaljer, til strikketøjet.

 

Her i sommeren 2021 kom det rette lokale på Farimagsvej 27 i hjertet af Næstved. Dørene blev åbnet den 15/9-2021 og vi er blevet modtaget af glade kunder hver dag. Det giver den bedste følelse om åbne en fysisk butik, var den rette beslutning.